LIGA III - Vineri, 23 Mai, Ora 18.00: Fortuna Poiana Campina – Chindia Targoviste

vineri, 16 mai 2014

Tudorache Andrei Daniel

         Astazi am placerea de a va prezenta pe capitanul echipei noastre si anume Tudorache Andrei Daniel, o adevarata stanca a apararii nopastre, cel care a dus greul pe parcursul intregului campionat fiind pe departe liderul atat din teren cat si din afara acestuia, cel care a facut legatura intre echipa si antrenor.
       Dani s-a nascut la 24.01.1999 si a inceput sa joace fotbal in mod organizat in anul 2011 in curtea celor de la Csm Campina sub atenta indrumare a profesorului Robert Stoica.
      In ianuarie 2013 s-a transferat la echipa noastra unde s-a pregatit pentru inceput sub comanda lui Marius Visan, iar din august 2013 a inceput pregatirea cu actualul antrenor al echipei noastre si anume Constantin Plavache.
       Desi joaca in centrul apararii, Dani care este posesorul uni sut foarte puternic a reusit sa perforeze de trei ori portile echipelor adverse si anume in meciurile cu Csm Ploiesti si Poienarii Burchii.
       Fire ambitiosa, Dani este si un elev foarte silitor, el reusind sa imbine fotbalul de performanta cu scoala fiind elev la Colegiul Nicolae Grigorescu, profilul mate-info.
       Sustinator al echipei Steaua Bucuresti, idolul sau fiind mijlocasul Cristi Tanse, Dani este o fire vesela, comunicativa fiind mereu cu zambetul pe buze.
       In timpul liber asculta foarte multa muzica rock si in special melodiile celebrei formatii rock Metallica.
       Acesta ar fi pe scurt profilul unui adevarat capitan si lider de echipa despre care cu siguranta vom reveni in articolele viitoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu