LIGA III - Vineri, 23 Mai, Ora 18.00: Fortuna Poiana Campina – Chindia Targoviste

vineri, 16 mai 2014

F.C. Fortuna-Conpet Ploiesti 7-2

               Disputata pe stadionul Rafinarie pe un timp foarte bun pentru fotbal, echipa noastra a reusit un meci foarte bun cu multe reusite tehnico-tactice ale fotbalistilor nostrii, iar scorul inscris pe tabela de marcaj ne scuteste de orice comentarii.
                Meciul s-a disputat in totalitate la o singura poarta, fotbalistii nostrii exersand mai multe scheme la poarta nefericitului Marinica.
                La fluierul centralului Caunei ajutat la cele doua tuse de Cr. Lefter si N. Dobre antrenorii celor doua echipe au aliniat urmatoarele formatii.
             Fortuna  Zegheru-Jugaru, Marin, Stan, Damian-Barbu, V.Munteanu, B. Nastase-Chirpiliu, Camara
             Conpet  Marinica-Constantin, Badea, Stanca, Savu-Maria, C.Munteanu, Anghel-Stancescu, Dalu
             Dupa pauza antrenorii celor doua echipe au efectuat mai multe schimbari introducand in teren pe toti jucatorii de rezerva ale ambelor echipe.
            Trebuie remarcat faptul revenirea la forma care la consacrat a varfului nostru Camara autor a unei duble si debutul in cadrul echipei oaspete a campineanului Claudiu Dumitrescu cat si a proaspatului revenit din Tiraspol si anume Sergiu Arnautu.
           Salutam prezenta in tribunele stadionului de la Ira a secundului echipei nationale si anume domnul Vivi Rachita care s-a intretinut pe tot parcursul meciului cu fostul fundas petrolist si al echipei Steaua Pompiliu Stoica si cu fostul component al echipei noastre, actualul principal al echipei Tricolorul Breaza, Marius Visan.
         La sfarsitul meciului am reusit sa zmulg o mica declaratie de la mijlocasul echipei noastre care a aratat o adevarata pofta de joc reusind marcheze o data si anume Valentin Munteanu, care mi-a relatat ca la echipa este o atmosfera excelenta, baietii fiind gata sa faca orice sacrificiu pentru promovarea echipei noastre in Liga a-2-a.
        De asemenea, Vali a declarat ca adversarii nostrii de vinerea viitoare sunt principalii favoriti, dar el impreuna cu echipa vor face tot ce le sta in putinta pentru a obtine singurul rezultat care ne este favorabil si anume VICTORIA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu