LIGA III - Vineri, 23 Mai, Ora 18.00: Fortuna Poiana Campina – Chindia Targoviste

miercuri, 14 mai 2014

Dragan Sabin Nicolae

            In luna februarie 2013 in timp ce ma aflam la un antrenament al echipei noastre am observat o zvarluga mica cu zambetul mereu pe buze care lovea cu sete balonul si executa in tocmai exercitiul impus de antrenorul Costin Plavache.
            ,,Oare cine-i jucatorul ala mic care loveste cu atata putere balonul? m-am intrebat eu.
              Raspunsul l-am primit dupa antrenament cand am aflat ca se numeste Dragan Sabin si ca este proaspat transferat de la echipa HM Junior.
               Sabin s-a nascut la data de 12.11.2000 si fotbalul de performanta la inceput in anul 2006 la grupa de juniori condusa de Putinica Laurentiu din cadrul clubului HM Junior.
              In iarna anului 2014, Sabin s-a transferat la echipa noastra unde dupa un debut mai putin reusit a reusit cu timpul sa se integreze in colectivul echipei noastre devenind unul din jucatorii pe care antrenorul Costin Plavache la folosit meci de meci pe postul de mijlocas dreapta.
             Desi nu dispune de o conditie fizica bine pusa la punct, Sabin compenseaza printr-o daruire totala in timpul jocului si o buna viziune a jocului la mijlocul terenului el fiind si un jucator cu un caracter de adevarat luptator.
             Pasiunea pentru fotbal a lui Sabin a mostenit-o de la tatal sau Dragan Dorin care il insoteste la toate meciurile si antrenamentele echipei fiind un impatimit al fotbalului cu mingea rotunda.
             Ca orice copil de varsta lui, Sabin il are ca idol pe Cristian Tanase, pe care incearca sa il copieze prin jocul sau pe terenul de fotbal, iar din fotbalul mondial idolul sau fiind Cristiano Ronaldo, jucatorul lui Real Madrid.
             In afara de fotbal lui Sabin ii plac plimbarile cu bicicleta si partidele de pescuit, astea dupa ce isi termina atat atributiunile de fotbalist cat si cele de elev, el frecventand cursurile clasei a-7-a din Scoala Matei Basarab din Brebu.
             Aceasta a fost o scurta prezentare a lui Dragan Sabin si va promit ca voi reveni cu mai multe detalii in articolele urmatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu