LIGA III - Vineri, 23 Mai, Ora 18.00: Fortuna Poiana Campina – Chindia Targoviste

miercuri, 14 mai 2014

Duricu Marius Nicolae

               Astazi am placerea de a vi-l prezenta pe unul dintre cei mai talentat junior al grupei 1999-2000 si anume Marius Duricu de meserie mijlocas, care s-a nascut la data de 19.11.2000.
             Marius a inceput sa bata mingea impreuna cu copiii de varsta sa pe terenul din comuna Provita de Sus la varsta de 6 ani aratand inca de atunci reale calitati tehnice si tactice impunandu-se ca un adevarat lider de generatie.
             In vara anului 2013 se prezinta la antrenamentele echipei de juniori ale clubului F.C Fortuna Poiana Campina si dupa 2-3 antrenamente il convinge pe antrenorul Marius Visan de calitatile sale fiind legitimat fara niciun dubiu.
            Jucator complet care loveste mingea cu ambele picioare aratand in teren o maturitate tehnico-tactica mult superioara colegilor de generatie, Marius s-a impus ca un adevarat lider de echipa si prin calitatea jocului sau aducand siguranta si luciditate in jocul echipei. Bun executant de lovituri libere si beficiind de un sut puternic, Marius sa  numarat printre marcatorii echipei noastre drept dovada fiind meciul cu C.S Brazi unde Marius a reusit o dubla.
          Stand de vorba cu el, Marius mi-a declarat ca jucatorul sau preferat caruia incearca sa-i copieze jocul este Sanmartean de la Steaua Bucuresti si ca primele taine ale fotbalului le-a descoperit impreuna cu tatal sau Duricu Sorin, fost jucator in tinerete la echipa Poiana Campina si Provita de Sus.De asemenea trebuie mentionat faptul ca pe langa tatal sau un fost fotbalist, Marius are o sora pe nume Sorina care practica handbalul, deci putem spune ca face parte dintr-o familie de sportivi.Tot el mi-a declarat ca in timpul liber inafara de fotbal ii place sa asculte foarte mult muzica, sa faca drumetii cu baietii din cartier si ca asculta cu mare placere melodiile celebrului Alex Velea.
         Mentionez faptul ca in ultima etapa a acestui campionat, datorita faptului ca doi dintre fundasii de baza au lipsit motivat antrenorul Costin Plavache a fost nevoit sa-l retraga pe Marius in centrul apararii echipei noastre, unde si-a indeplinit cu brio datoria, demonstrand inca o data polivalenta sa de fotbalist.
          Inainte de a incheia aceasta scurta prezentare tin sa va anunt ca datorita evolutiilor sale si calitatilor sale de fotbalist polivalent, Marius se afla in vizorul antrenorului de la echipa a-2-a a clubului si sper sa nu ma insel acesta va fi unul din cele mai bune produse ale centrului de copii si juniori al F.C Fortuna Poiana Campina.
          MULT SUCCES, MARIUS DURICU!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu