LIGA III - Vineri, 23 Mai, Ora 18.00: Fortuna Poiana Campina – Chindia Targoviste

luni, 12 mai 2014

Alexe Ionut Catalin

        Asa cum v-am promis la infiintarea acestui blog, incep prin a va prezenta componentii lotului de juniori a-i clubului F.C Fortuna P. Campina si voi incepe astazi cu unul dintre cel mai talentat jucator al grupei 1999-2000.
       Alexe Ionut Catalin sa nascut la data de 05.01.1999 in Campina.
       Ca orice copil iubitor de fotbal a inceput sa bata mingea cu copiii din cartierul Blocuri din Poiana Campina, iar in vara anului 2009 a facut primii pasi catre fotbalul adevarat la grupa de copii si juniori ai clubului Poiana Campina sub indrumarea antrenorului Dumitru Cristian, unde sa evidentiat inca de la inceput ca un jucator foarte talentat, acesta sa hotarat de a sustine probe la Academia de fotbal Gheorghe Hagi din Constanta, pe care le-a trecut cu succes,dar din lipsa sustinerii financiare a familiei nu a putut da curs acestei reusite.
       Trecand peste amaraciunea acestui fapt in vara lui 2013 este legitimat de catre clubul F.C Fortuna Poiana Campina la grupa de juniori condusa de antrenorul Costin Plavache.
       Aici in scurt timp a reusit sa se impuna datorita calitatilor sale deosebite si anume dribling fin, lovirea balonului cu ambele picioare, o foarte buna viziune si coordonare a jocului in teren, el devenind liderul si unul din golgheterii echipei.
       Ca orice tanar fotbalist idolii sai sunt din campionatul intern Cristian Tanase, iar din fotbalul international Cristiano Ronaldo, jucatori pe care incearca sa le copieze executiile tehnice.
        Ii place sa asculte muzica romaneasca genul Hip-Hop, iar cantaretul sau preferat fiind Vescan.
        Este elev in clasa a9a la liceul Energetic Campina, reusind sa imbine invatatura cu fotbalul cu rezultate foarte bune.
        Trebuie mentionat faptul ca datorita evolutiilor sale din teren a fost coptat incepand cu luna ianuarie 2014 in lotul largit al echipei a-2-a a clubului Fortuna condusa de antrenorul Catalin Gheorghe.
         Aceasta este o scurta prezentare a unui mare talent al fotbalului campinean si anume Alexe Ionut Catalin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu