LIGA III - Vineri, 23 Mai, Ora 18.00: Fortuna Poiana Campina – Chindia Targoviste

marți, 13 mai 2014

Neculaiu Razvan Constantin

              Original din Campina Costi s-a nascut la data de 18.12.1999 si a inceput sa ia legatura cu fotbalul in anul 2007 sub indrumarea antrenorului Toader Florin si mai apoi sub comanda domnului profesor Daniel Hagianu.
              In toamna anului 2010, Costi ajutat de catre finul sau bine cunoscutul jucator de fotbal Florin Gherghiceanu a fost invitat de catre Laurentiu Marinescu, pe atunci capitanul echipei Petrolul Ploiesti in cantonamentul acesteia de la Crangul lui Bot. Aici Costi a facut cunostinta cu celebrul antrenor si jucator de fotbal Cosmin Contra si cu intreg lotul de jucatori al echipei Petrolul, apoi facand pentru o scurta perioada de timp parte din grupa de juniori a clubului ploiestean.
            In vara anului 2013 este legitimat la echipa de juniori a clubului F.C Fortuna Poiana Campina la grupa antrenorului Costin Plavache. Aici prin munca multa si seriozitate a reusit catre finalul campionatului sa fie unul dintre jucatorii titulari ai echipei reusind sa marcheze si un gol in deplasarea de la Ologeni unde echipa noastra s-a intors cu un punct bine meritat datorita faptului ca meciul s-a disputat pe o vreme ploioasa si cu un vant foarte puternic.
           Costi care este un stelist convins are ca idol pe atacantul echipei Steaua Alexandru Chipciu, iar jucatorul sau preferat atat ca joc cat si ca orientare in teren fiind mijlocasul echipei Real Madrid si anume Angel Di Maria.
           Ii place foarte mult sa asculte muzica romaneasca preferand mai ales melodiile cunoscutului cantaret Smiley si sa joace pe calculator Fifa 2007.
           In timpul liber se antreneaza singur pe terenul de joaca din cartierul unde locuieste incercand sa ajunga la o forma fizica si sportiva cat mai buna, el fiind un copil serios care iubeste foarte mult fotbalul si nu pierde niciun meci al echipei de fotbal Petrolul cat si ale echipelor din jurul orasului Campina, fiind prezent chiar si la unele meciuri ale echipei Steaua Bucuresti.
          Microbul pentru fotbal l-am luat din familie si mai ales de la tatal meu care este un mare iubitor al acestui sport fiind prezent pe toate stadioanele din judetul Prahova si nu numai, dar si de la unchiul meu(fratele mamei mele) care a jucat fotbal la echipele Victora Floresti si Petrolul Ploiesti facand parte acum din corpul de arbitrii al C.J.A Prahova.
         Aceasta este pe scurt biografia juniorului cu numarul 22 al echipei de juniori Fortuna Poiana Campina grupa 1999-2000.

Un comentariu: