LIGA III - Vineri, 23 Mai, Ora 18.00: Fortuna Poiana Campina – Chindia Targoviste

marți, 13 mai 2014

Socet Fabian Andrei

           S-a nascut la 13.07.2000, in Campina, iar primii pasi in fotbal ia facut in anul 2005 la grupa de copii si juniori a clubului HM Junior Campina, primul antrenor fiindu-i cunoscutul om de fotbal Mircea Hagianu.
            In vara anului 2013 este legitimat la grupa 1999-2000 a clubului F.C Fortuna Poiana Campina sub indrumarea antrenorului Costin Plavache.
           Dupa un debut putin mai ezitant in cadrul echipei, Fabian a devenit titular incontestabil jucand pe postul atacant dreapta fiind un adevart argint viu al echipei noastre.
          Desi este un jucator de talie mica acesta avand o inaltime de 1,58m, acesta compenseaza printr-o daruire totala in timpul jocului luptandu-se de la egal la egal cu aparatorii echipelor adverse.
          In campionatul proaspat incheiat Fabian nu a reusit sa marcheze nicun gol, dar a fost un bun servant pentru colegii sai din atac fiind coautor la mai multe goluri inscrise de atacantii nostri.
         Este elev in clasa a7-a a scolii Centrale Campina unde reuseste sa obtina rezultate foarte bune la invatatura fiind un copil serios cu un caracter deosebit.
        Idolul lui ca fotbalist este jucatorul Chipciu de la Steaua Bucuresti pe care incearca sa il copieze atat pe teren cat si in viata de zi cu zi.
         Datorita parului blond, Fabian este o adevarata pata de culoare a echipei fiind asemanat de catre cei apropiati cu celebrul fotbalist suedez Stromberg.
         Ii place sa asculte muzica usoara romaneasca, iar talentul la fotbal il mosteneste de la tatal sau care a jucat la echipele de juniori si seniori ale comunei provita.
         Aceasta este povestea a septarului echipei noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu