LIGA III - Vineri, 23 Mai, Ora 18.00: Fortuna Poiana Campina – Chindia Targoviste

luni, 12 mai 2014

A.F.C FORTUNA-UNIREA COC. COLTI 3-0





              Disputata in dimineata zilei  de sambata 11.05.2014 pe arena din com. Provita de Sus, pe o vreme ploioasa componentii echipei noastre au avut de infruntat o echipa bine organizata din punct de vedere tactic, care sa aparat exact avand in componenta sa fotbalisti foarte bine dotati fizic, dar si tehnic.
             Dupa o prima repriza in s-a jucat mai mult la mijlocul terenului, singura ocazie de mentionat fiind lovitura libera executata foarte bine de Mihai de la o distanta de 17m de poarta adversa mingea lovind bara transversala, iar Alexandrescu nu a reusit sa impinga balonul in plasa de la 6m, faza petrecuta in minutul 27.
            Dupa o pauza bine venita echipa noastra a revenit pe teren mult mai bine montata si datorita faptului ca juniorii nostri au fost mustruluiti bine de catre antrenorul Costin Plavache, astfel dupa 15 minute de la reluarea jocului au reusit sa deschida scorul prin Alexandrescu care a marcat cu un sut de la 10m in stanga portarului.Acelasi Alexandrescu dupa o incursiune de 30 de metri prin care a depasit in viteza aparatorii adversi a reusit sa modifice scorul la 2-0 cu un sut bine plasat la coltul lung.
            Scorul final a fost stabilit in minutul 70 cand dupa o lovitura bine executata de Alexe de la marginea careului de 16m lateral dreapta mingea revenind din bara in careul de 6m, fiind impinsa in poarta goala de catre Scortaru.
            La fluierul centralului Ranete Andreas antrenorul Costin Plavache a aliniat urmatoarea echipa
Cobzaru-Hentu, Tudorache, Duricu, Mihai-Minea, Dumitru, Alexe, Neculaiu-Alexandrescu, Socet.
            Dupa pauza au mai intrat Dragan,Scortaru,Anton,Gheorghe si Aldea.
            De asemeanea mentionez faptul ca antrenorul Costin Plavache nu a putut beneficia de serviciile a doi titulari de baza si anume fundasul central Ionescu Victor care a fost invoit pentru banchetul clasei a8a si fundasul dreapta Petre Bogdan tinut la pat de o gripa rebela.
            Dupa aceasta frumoasa si meritata victorie, tinand cont ca adversarii nostri de astazi erau clasati pe un onorant loc 3, linia de clasament al echipei noastre arata astfel
7      A.F.C FORTUNA     18  5  3  10  35-78  23p  -9
           In incheiere felicitam echipa de seniori a clubului care dupa un meci dramatic disputat pe arena celor din Bradu a reusit sa se impuna in final cu 2-1 pastrand intacte sansele de promovare in Liga a-2-a.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu